Чому птахи не спiвають?

У небі два птаха,
У сяйві грайливім,
Кохались, любили,
Та були щасливі.
І пісня лунала,
Дзвінка та прекрасна,
І небо в тій пісні,
Ставало більш ясним,
І Бог усміхався з небес.

Було б все гаразд,
Але люди з'явились,
Та в птахів почали стріляти -
Ось куля злетіла,
І в птаха влучила,
І став той птах умирати,
А інший додолу за ним полетів,
І жалібно став там співати:

"Нема кохання, нема любові,
Навіщо ж без пари літати?"
Із співом жалючим,
Загинули двоє.
І нікому більше співати.


Рецензии
молодец-очень трогает за душу

Луиза-Мрийка Фантази   25.04.2009 17:32     Заявить о нарушении
Стараюсь

Верония   26.04.2009 13:39   Заявить о нарушении