Роберт Геррик. N-269 Его подношение, со всеми, пре

Со всеми, кто дары кладёт
На гроб Господень, в свой черёд
Я совершаю подношенье,
Исполненный благоговенья.
Цветок я девственный принёс
Тебе, невинный мой Христос.


Robert Herrick
269. HIS OFFERING, WITH THE REST, AT THE SEPULCHRE

To join with them who here confer
Gifts to my Saviour's sepulchre,
Devotion bids me hither bring
Somewhat for my thank-offering.
Lo! thus I bring a virgin flower,
To dress my Maiden Saviour.


Рецензии