Вижо догIу илли...

1.

Вижо догІу илли
Ненан цІарахлера,
ГІатто догІу илли
Маьлхан цІарахлера.

Веха догІу илли
Некъийн цІарахлера,
ТІаьхьа доьлху илли –
Илли берахьлера...

2.

Тховса-м дека иллеш
ХІокху хІусамера –
Малхбузера иллеш,
Со тилорна тІера.

Даг чу хорам буьллий,
Беркъачу боберах
НеІарх лета илли
Ненан маттахьлера.


Рецензии