Ньютон

Пошану й подяку Вам, дядько Ньютоне,
Бо винайшов важні фізичні закони!
Ми їх ще не вчили, ми їх ще не знаєм,
Але крізь і всюди ми їх відчуваєм...
Про силу тяжіння нам повідомляє,
Бо падає все, що вагу трошки має,
Але й невагомість існує у світі,
І тут, на Землі, і десь там на Орбіті…

15. 04. 09.


Рецензии