Единица, единичка...

Картинка единицы:

Похожа единица
На тоненькую спицу.
Ну, а единичка
На тоненькую спичку.
Единица, единичка...
Единичка, единица...
А идут за ними спичка-единичка
И единица-спица.

13.04.2009 г.


Рецензии