Прощанне

А дощ лле мов з вiдра,
Вiтер сильний вie,
I сказала ти вчора-
Нiчого не вийде!
Дуже прикро, але  я
Не хвилююсь бiле,
Я втомився вiд тебя,
Хочу бити вiльним.
Я все знав без твойих слов,
И мойи спiвчуття,
Померла давно любов,
Воля, щож, з прибуттям!
Я без тебе проживу
Якось ти без мене,
То помилка, що тодi
Була зустрiч з нею.
Але не шкодую я-
Так потрiбно значить,
Що з моеi твоя душа
Зустрiчалась. Вдячний
Тебе я за все,
Що було меж нами,
Я хотiв би щоби ми
Всталися друзями…
5.04.07
P.S. К сожалению, не все буквы  украинского алфавита моя клавиатура воспроизводит


Рецензии
У Вас и на мове стих прекрасен. Какая то в ней певучесть грустная. .
Желаю.
СтаРед.

Сергей Аксенов 2   24.04.2009 23:10     Заявить о нарушении