лудост ли е

лудост ли е?
да те нося толкова дълго в сърцето си..
да търся в очите на другите частица от теб?
болката не утихна.. напротив
засилва се..
лудост е..
да повярвам, че отново ще чуя
"аз си тръгнах, за да се върна отново при теб.."


08.03.09 г. Варна

________________________________________________

честита да е Цветница или още Връбница на всички :)

photo: от интернет


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.