Ты - это я... На украинском

Твоє слово...
Мов день розтанув у темряві ночі...
І лиш тремтять вуста...
На них тліють спогади...
Я закриваю очі, щоб поринуть у світ яскравого житя...
Де ти-  це я...
Твоє слово..
Жага і плач...
І краплі талої води...
Це сльози першої весни...
Що так солодко дарувала зустріч нам...
І ці малюнки  щастя назавжди, любов так старанно з нас змалювала...
І кожен день в думках скрізь ти...
І крок, і подих, кожну мить, ділю на двох...
Хоча й одна ...
Моє життя...
Твоє життя...
Немає меж...
Єдине почуття...
Тонкою стрічкою сплело в одне буття...
Де ти - це я...
Де ти - це я


Рецензии
"моє життя, може, теж стане твоїм" - это - счастье, девочка. и пусть будет так..

Вирилори Вирилори   15.04.2009 01:26     Заявить о нарушении
Милая, Ви.....

Ольга София   17.04.2009 21:23   Заявить о нарушении