Мечты на украинском

Чарівні мрії, що сховані в сердці, яке живе чорно-білим життям...
Симфонією надій крадуться у темряві крізь небудтя....
Стучаться у двері нестримним бажанням...
Дитячим яскравим таким сподіванням....
Чекай...
Зупинись хоч   на мить...
Це мрії сердця твого стуком своім рвуть тишу душі...
Прислухайся...
Подаруй їм нове життя, барвами яскравими сповнене буття....


Рецензии