Весна прийшла!

Заквітчалася Весна роменом й любистком,
Щедро сонце, роси, дощ сипле нам намистом...

Розстелила вздовж річок килими духмяні,
Підганяє батіжком спалахи багряні...

Пустотливий вітерець чеше вербам коси,
Загубив десь гребінець, висушив всі роси...

Ось і сонечко встає, срібло розсипає
І розтанула луна за далеким гаєм...

Небо синню розлилось, як оті волошки,
Та насупились хмарки, наче злі ворожки...

Прошумів грайливо дощ, все скропив усюди,
Засміялася веселка й звеселіли люди...

Усміхнулася душа, пташкою співає,
Бо весною вся земля розквітає раєм...

Ой, Весна-красна прийшла! - Ніжна, довгокоса.
Відродилася душа, мов скупалась в росах...



квітень, 2009


 


Рецензии
просто красота...i мова рiдна,гарно спiвае...

спасибо...

Александр Канторович   14.04.2009 20:24     Заявить о нарушении
Спасибо, Александр!
Мне приятно, что Вам понравилось.

С пасхальными святками Вас!

Анна Корниенко   15.04.2009 07:42   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.