лютий. весна

Шмагають планету морози люті,
Аж іскри – як сніг – з очей!
Та вітер зі степу цей місяць лютий
Початком весни нарече.
Мільйони думок, мов торішнє листя,
Гарячий сніг розмете –
І мчатиме доля на висі вістря,
І мчатиме серце у степ…
Шмагайте обличчя, морози люті!
Хай сльози – як біль – з очей!
Бо вранішнє сонце наш місяць лютий
Початком весни нарече…
                18.02.2004


Рецензии