пампаси

* * *
Молюсь на стерню і траси,
Чекаю на небі знаків.
І хочеться так у пампаси!..
Команч би, напевне, плакав…

А обрії димом стеляться,
А тиші так мало у світі
І тільки й степів – що в серці…
І тільки вітрам – радіти…

А десь по стерні у грудках,
А десь по містах у грудях
Щось терпне. І будуть ЛЮДИ.
І БІЙ. І ПАМПАСИ. БУДУТЬ.


Рецензии