Шлях

Твій шлях не висланий перлинами.
Ти йдеш крізь тернії к зіркам.
Тебе ми звемо Україною.
Ти наша доля й майбуття!
   А діти твої з торбами
   Пусту водичку сьорбають.
   По-під забором топчаться,
   Бо їстоньки ж-то хочеться.
Ти йшла по склу до незалежності,
А опинилась у тюрмі.
І степ, безкрайній до безмежності,
Знов закули у кайдани.
   А ми все думу думаєм -
   Старці з пустими сумами.
   Хотіли бути вільними,
   Та не своїми силами.
Шановна Україне, ненько,
Шановний батько наш, Дніпро!
Тож ви подумайте гарненько.
Де жити нам - не все одно!
   А ми бажали виборів,
   Тупі, безглузді злидарі.
   Пішли вже побиратися.
   На що ж тут сподіватися?


Рецензии
А справдi?На що?

Ольга Гирчак   09.04.2010 21:21     Заявить о нарушении