Гумореска Про дiети

Подруги зустрілися, не бачились давненько.
Перша в тілі, друга – ні, як свічечка тоненька.
— Як вдалося похудати? - запитала статна.
— Темпераментний мужчина і дієта знатна.
Необхідно і твоєму сісти на дієту,
— А для м'язів не зашкодить? Я кажу про «Это».
— Не зашкодить! Твій, як завше, шлунок набиває.
Мій не палить і не п'є й "Камасутру" знає.

Намотала все на вуса пишка про дієти,
Стало соромно, що любить смажені котлети.
Як вечерю готувала, подругу згадала.
Можна дійсно обійтися без горілки й сала.
Чоловік прийшов голодний, з'їв би навіть вовка.
— Любий, зараз, почастую!
— Ой, яка ж ти ловка!
От за що тебе кохаю!
— Невже за котлети?!

Насторожено дружина почала з дієти:
— Я сьогодні випадково подругу зустріла.
Тася каже, щоб петрушки я побільше їла…

Розказала про корисне, він з-під лоба косить,
В миску глянув:
— Як світ Божий таких дурнів носить!?
Бутерброд і чашку кави вранці тільки бачив.
Міг би випити сьогодні, - чоловік зазначив
Ради неї в барі кинув свого кума Ваську,
А вона мені патяка, що зустріла Таську.
Їж сама пучок петрушки з азіатським рисом.
Дай борщу, цибулі сала! Чуєш, стара крисо!

Жінка плаче.
— Може, хрону, щоб застряг у носі,
Коли ти не розумієш про дієти й досі.


Рецензии
Знайома картина! Точно в ціль! Довго сміявся!
Дієта дієтою, але чоловіка годувати обов'язково треба!

Игорь Николаевич Иванов   12.04.2009 16:50     Заявить о нарушении
Так, треба годувати. І в своїй гуморесці, я на боці чоловіка.
Дуже задоволена, що Вам сподобалось, дякую за відгук!!!
З теплом,
Тетяна

Татьяна Левицкая   12.04.2009 23:38   Заявить о нарушении
На это произведение написано 15 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.