Ти знаеш мене?

Маленьке сонце у твоiм життi.
Маленьке щастя у твоiй недолi.
Маленька сльозка в тебе на щоцi.
Така вже я - твоя маленька воля.

Нестримний сум, маленька крихта ласки,
I не пожежа, нi, лиш сiрничок.
Так схожа на якусь принцесу з казки.
На павутинцi крапка. Павучок.

Мене в долонях хочеться тримати.
Мене любити хочеться наскрiзь.
Зi мною хочеться лягати спати.
I кожен ранок поруч прокидатись.

Ти збережи мене для себе лиш.
Дивись, бо вкраде хтось i не помiтиш...
Ти будь цiлком десь, а не мiж.
Тебе кохаю, хоч ти i не вiриш.


Рецензии
вот так случайно,
первый раз наткнулся на укр.мову на стихах.ру
очень приятно!

Андрей Сабелоф   10.04.2009 00:01     Заявить о нарушении