Чорний чоловiк з трубою грав...

Скоро народилися лише зайці...
думав, що кішки... Котенята
ласкаво пищатимуть у ваші вуха.
Jazz.
Вуха і щоки Louis.
Білий порошок на чорних щоках
і в ніздрі -
це витає вже в самому повітрі.
Це вчора випав сніг.
Вони,
які називають себе котенятами,
сипатимуться з вух
прямо на вас, "трубою" Louis.
Задній двір,
де продають щось заборонене.
Поки не бачать "копы".
Ох, мати, не ходи до пошти...
Це - листи,
які всім не треба бачити...
Особливо тобі, -
добра стара мати...
Цей jazz
лише для наших вух.
I ця "труба" ,
співець Louis,
і білий порошок...
як пил і зірки.
Привіт, стадо овече!
Пісня, що несе
добра багато.
Тобі теж, - добра стара мати...
Але це - справжня істина
про білий порошок і вуха...
Але не для сторонніх вух...
Щоки і труба.
Ми дмемо... Разом
ми дмемо і співаємо.
Louis, ми любимо тебе...


Рецензии