Окра ць зорi та окра чок мiсяця...

Окраєць  зорі
             та  окраєчок  місяця.
Окраєчка  долі
                вимолюєм  ліпшої
Для  любих, коханих, таких дорогих.
Окраєчки гострі 
                нас  ріжуть, вивищують,
І  ми, залишаючи
                болі  і  дні,
В  минулих  часах  залишаючись  іншими,
Щораз  прокидаємось
                в  сяйві  зорі,
Щораз,  доторкнувшись
                до  холоду  вічності,
Усе  ж  захлинаємось
                світом  живим,
Весною,  птахами
             і  поглядом  дівчини,
Осяйним  прозрінням
                дитячої  усмішки.
І жалі,  згоряючи,
                тануть,  мов  дим,
Легкими  серпанками
                виснуть  на  місяці,
Що  знов  народився  для  нас  молодим.


Рецензии
і тане
мов дим
не лиш горе
а й щастя
і більше
прожити
нікому не вдасться

Василина Иванина   25.11.2009 22:29     Заявить о нарушении
Проте: - Лишається надія ... - співала Марійка Бурмака

Борис Смыковский   26.11.2009 15:33   Заявить о нарушении
надія – на ще одне життя?
:))
це занадто оптимістично

Василина Иванина   27.11.2009 00:01   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.