АКРО - Збiрка - Краплi Всесвiту

І сказав: «Бути світлу!», Час...
Начепивши на рвану блузу,
Ґудзик сонця. І стерлись враз
Всі акорди нічного блюзу.
Акварель з аркуша вікон
Розчинилась в направах рухів:

Оком шиті штрихи не в тон
Лоскотіння за шибу мухи.
А на місці бруківки збій
Фрагментально авто збирає –
Серенад перетрубний рій
Обережність до вух складає.
Намальований містом, Ти...
____________________у направах.

9 Січня 2007


Рецензии