Чарiвнi очi

Якби я міг, то зараз плакав.
Та не дають твої живі,
Чарівні очі,
Які я бачу увісні.

Вони відроджують в мені
Прекрасні почуття.
Я чую, бачу, відчуваю
Усе твое життя.

Без них я ніби помираю,
Німіє серце у грудях.
Я сліпну, глухну,і не знаю,
Коли втече з душі цей страх.

Надія - є, вона жива
І знов мені допомогає.
Підвестись вгору - у життя,
Де образ твій мене охороняє.


Рецензии
Чуттєво!
Ніжно!
Красиво!
Зичу натхнення!!!

Июльский Покой   01.05.2010 00:09     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.