Забудь

Сховай любов в своїй долоні,
Сховай життя і сірі дні,
Забудь і те, що лиш з тобою
Так бути хочеться мені.

Забудь, що в світі тільки горе,
Забудь, що щастя не знайти,
Забудь ,що не замерзло море
Від злих людей на цій землі..

Забудь, що сонце вже погасло,
Забудь, що більш нема дощів,
Забудь усе, що так прекрасно,
Забудь і те, що не зумів.

Забудь і те, що ніжний вітер
Постука пальцем у вікно,
І як хотілось полетіти,
Туди де буде всеодно.

Де буде байдуже як жити,
Байдуже поруч ти чи ні,
Де не захочеться любити,
І де не боляче мені.

Туди де не згадаю погляд,
І де забуду голос твій,
Туди, де більш немає болю,
І де немає більше мрій.

Та я не зможу більше жити,
Коли ці очі кожен день
Мене примушують любити
Лише єдиного тебе.

Коли життя стає безглуздим,
Коли у серці тільки ти,
Коли так хочеться відчути
Твій дотик ніжної руки.

Коли без тебе все нестерпно,
Коли без тебе все чуже,
Коли люблю тебе безмежно,
Коли чекаю лиш тебе…


Рецензии