Небо

З-поміж тисячі зірок одна єдина
Для тебе цього вечора зійшла,
Та знаю я , що в тім моя провина,
Що раніше тебе не знайшла.

Серце б»ється щоразу сильніше,
Як побачу обличчя твоє,
Повертайся до мене скоріше,
Ти в житті моїм сонце одне.

І нехай відстань буде між нами,
І нехай серце плаче вночі,
Знаю я, що між цими зірками
З неба дивляться очі твої…


Рецензии