Ковчег модерну плив...

Ковчег модерну плив. А я не знала -
Це не благая вість валяється на роздоріжжі
Бо гомосапієнс шукав якраз кресало
Інь-Янь придумв порох, ще хоть – дріжджі

Сердечність атому залишли на спомин
Малюють пензлем ще прихильники змагання
Хор лісовиз дзвіночків, лісу гомін –
Ангел крило зламав на полювання

Доріс Еней, і Одіссей зробивсь Уліссом
Шляхами в Мекку скоро піде потяг
І мозок їх напевне буде ницим
Прокльон пошле клонований Буонаротті
               

                7.02.2003


Рецензии