Таeмний образ, усмiх серця...

Таємний образ, усміх серця
Ти намагаєшся даремне
Воно не прийде, ти не сердься
Воно живе лише у мене

Закину думку в колір ночі
І зіркою поставлю дату
Марнуй себе, бо я не хочу
В пітьмі віків одна страждати

Твоє обличчя має небо
На вулиці твої малюнки
А літо вкрало ще у тебе
Красу грози і поцілунки
       

            Жовтень-листопад 2002 року


Рецензии
Красу грози и поцелунки.
Всё це небесные малюнки.

Дуже гарно успихов вам. Я закохан в украинскую поэзию

Али Ирих   31.07.2009 20:42     Заявить о нарушении
спасибо огромное!!

Юлия Герасько   01.08.2009 11:36   Заявить о нарушении