Бути словом у книз буття

Я гортаючи різні книжки,
Перечитаю знову і знову
Та не можу ніяк відзнайти
Для пояснення вірного слова
На питання одвічне – чому і навіщо живу я?
Шукаю, але відповіді не знайду
У роздумів лісі блукаю.

Я нанизую щільно думки,
Мов намисто на стомлений розум
Та помітивши в шафі книжки,
Припиняю хвилюючий роздум,
Бо збагнула, що власним життям
Треба слід залишити вагомий –
Бути словом у книзі буття,
А не знаком лише розділовим.


Рецензии