Арганза

                When I was a child, I spake as a child,
                I understood as a child, I thought as a child:
                but when I became a man, I put away
                childish things. For now we see through a
                glass, darkly; but then face to face: now
                I know in part; but then shall I know even
                as also I am known.
               
                Bible, 1 Corinthians 13, verse 11            





Я хочу тебя услышать,- Разреши
Напиши мне сердца стук,- Пустоты_Нарисуй
Мне Шёпот губ Тишиной, Мы с тобой одной ..
Наши слёзы друг Наших глаз,Омуты разлук
Души стонут в нас, Нам нельзя разлучать
Их одних в плену ... Оставлять


Рецензии