понеже б браун

но да разгледаме бенджамин браун във цялата му простота
което ще значи отрова в сърчето
но да разгледаме този б браун британецът на смъртта
или на скръбта ако щете с главата в морето
не беше ли ф к де ла рус  смесен  бенджаминец с корнуелец
което ще значи отрова не го ловеше
и замислите ви са овързани
противоречивата личност но но
като хвърлим отрова в морето
ще излезнат китове да я изплюят
какво е  бяла магия о о  нибелунги

без тези британия
е източна украина до безкрай
ще приключим
корнуел с бенджи са два от четирите безследно изчезнали картагенски народа


Рецензии