***

І кожен день- немов останній шанс
І кожна ніч – як у останній раз
Як перший погляд ніжного жалю
Як перший дотик,як сумне «люблю»
Це тільки мить.Простий закон дороги:
Стирати дати,спогади і ноги.
Та позбуватись в мареннях і снах
Невипитих цілунків і побачень
Я це мовчання знала з предбачень.


Рецензии