Тобою...

Незаймані,милі та ніжні.
Мої підліткові спогади.
Перший поцілунок,перше кохання,перша тусовка.
Перший біль та сльози,зрада та розчарування.
Все вперше.Все так фатально.Все так брутально.
І тільки ми.
Два підлітка.
Навічно закохані.
Це як довічне ув*язнення.
Приносить такий самий біль.
Немов ножем у серце.
З часом привикаєш,і навіть цей біль вже не болить.
Він став якимось рідним.
Єдине,що нагадує про тебе.
Єдина згадка,про той час.
Коли ми все робили вперше.
Твої щирі очі.
Які пропалювали мене своїм шаленим та водночас ніжним поглядом.
І зовсім ті,чужі,які дивились з болем та жалем.
Хотілось все забути.
Виплисти з цієї річки.
Проте не випустили.
Довічно.
Ув*язнена.
Тобою.


Рецензии