Поезия на любовта

http://www.youtube.com/watch?v=8Ab_YLApqTs


Потъвам бездънно в очите ти
и от възторг благоговея.
В душата ти открих небесата
и очи да отместя не смея.

Изящните гънки на ръцете ти
и твоето нежно дихание -
отвличат ми дневната проза,
превръщат я в нощна поезия.

Сърцето ми все по-учестено бие.
В душата ми - ангелски звуци:
„За тебе живота си бих дала!”
„Със теб и след смъртта си оставам!”




ПОЭЗИЯ ЛЮБВИ

(ПОДСТРОЧНИК)


Я тону в твоих глаз
Воссторгом как перед Бог
В душе твоих небесьх
Глаза мои затонула.

Твои изящные руки,
Твой нежный вздох –
Отнимают дельничную прозу,
Превращая в ночную поезию.

У мое сердце жаркий пульс.
В душе – ангелский голос:
„Для тебя бы жизни отдала!”
„Буду с тобою и после смерти!”


(Надеюсь, что текст так более понятным. Извиняюсь за ошибки. Все таки я болгарка.) :)))


Рецензии