Мо кредо

Моє кредо – це захист,
Я ловлю твій сигнал,
Ти не падаєш в небо-
Це тільки обман
На моїй долоні так багато
Ліній!
В мене губляться очі
Всі сили забирають
Буденні справи
Мені вже все-одно,
Що буде далі
Навколо так багато
Небезпеки.

Все дивно,але ясно,-
Це брехня!
З нас видавлять всі соки
Фальшиві почуття
Мені легко,але сумно
Давати поради,
Бо ніхто не хоче знати
Справжньої правди

І опівночі все стане на свої місця,
І п*ятниця настане врешті-решт,
І сумувати більще не будеш ти
В глибоку даль тебе несуть вітри


Рецензии