Ми

Ми всі такі особливі
Відчайдушні та божевільні
Веселі та засмучені
Незрозумілі й кохані
Ми ангели
Всі люди різні
Але ми ангели
Зараз разом ми щасливі
Де б ми не були
В раю чи пеклі
Ми щасливі,бо ми там разом
Ми можем іти за руки і усміхатися всім навкруги
Ми можем мріяти про неможливе
Дивитися на зорі і уявляти себе серед них
Погойдуватися на каруселі і мріяти що ми на Місяці
Стрибати  від радості та плакати від щастя
Ми все можемо,ми любимо свободу
Любимо світ
Ми щасливи,тому що дихаєм
Та маємо право кохати
Бачити світ власними очима
Це ж так кльово
Не буває одинакових очей
Вони всі дуже різні
В нас глибокі очі
Ніжні руки
А за спиною  в нас ховаються крила
На яких ми летимо на небеса удвох
Два ангела,які кохають
Мріють  і бажають
Вони не ідеальні і не досконалі
Проте вони такі які є
І цілком задоволені цим
Ніхто не ідеальний
Всі ми маємо свої проблеми
Але ми всі такі щасливі...
Щастя-ось головна тема твору про життя
Разом з своїми підтемами та мікротемами
Наше життя може бути великим шекспірівським фоліантом
А може бути виражене маленьким реченням
Але це наше життя,таке рідне й знайоме
Ми ангели,які кохають і щастя більшого не знають....
Ангели які літають над нічним містом на крилах....
Нас не видно і не кожен нас бачить
Але це не змінює нашого єства


Рецензии