Black

Чорний колір.... колір – загадка... Його таємницю не може розгадати жоден учений... Чомусь кажуть, що цей колір символізує смерть... я з цим не погоджуюсь... це ніби якась дискримінація чи расизм... хто дав право людям так ставитись до нього... ніхто його незнаю... і несправедливо не дати йому шанс довести інше... чому білий колір символізує чистоту, щастя і так далі... як на мене саме цей колір символізує смерть, кінець та пустоту...
Люди як кольори... кожен щось означає : початок чи кінець. Їм не дано за час свого перебування на землі, зрозуміти своє прямолінійне призначення. Як казав Сократ «Я знаю, що я нічого незнаю». Суть думки заключається в тому, що тільки присмерті люди починає розуміти хоч шось в цьому житті. Я відношуся до тих людей,які на противагу вічним роздумам про життя – просто живуть та насолоджуються. Це життя немає сенсу, та й що з того? Люди всеодно не перестануть народжуватись, жити, та врешті решт шукати цей сенс.


Рецензии