Поясни мен сни

* * * *

Поясни мені сни
Скритий сенс проясни
Від стіни до стіни
Я чекаю весни

Край омріяних мрій
Вирій бажаний мій
Сиве серце зігрій
Я блукаю, німий

Покажи мені знак
Що, навіщо і як
Лебідь, Діва чи Рак…
Я в зневірі закляк


Рецензии