Не судилося

На зеленому горбочку,
Кохались двоє голубочків,
Кохалися, цілувались,
Одне одним милувались.
Одна вона сизокрила,
Для голуба мила.
Про голубину вірність,
Легенди складали.
Мені ж не судилось,
Такого кохання, знати,
Голубочка вірного ,
В житті пострічати.


Рецензии