Мiркування про долю украiнцiв...

Що з народом моїм, колись славним таким,
Біснуватая влада зробила?!
Проливаю  пекучії  сльози із ним,
Та мовчати не маю вже сил я!

Величезною хвилей, поглинувши все,
У країну ввійшло безробіття.
Як зуміти нам лихо здолати оце, не
перетвОрившись у купу смІття?

Як же нам, українцям, себе зберегти
Від падіння у чорну безодню ?
Яке рішення нам бездоганне знайти -
Врятувати майбутнє сьогодня?!...


Рецензии
Сміливо і відверто.
Нових творчих досягнень.

З повагою

Иван Дорош   21.09.2010 14:29     Заявить о нарушении
На это произведение написано 12 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.