Обман для души

Словами, що несуть в собі
Солодкий чорний мед
Любов навіщо ображати -
Душі невільний чистий злет?

Чому говориш: я тебе люблю,
Коли у серці чорна тиша?
Кажеш: тебе щасливою зроблю.
Та цей порив давно не свіжий.

Ти обіймаєш теплими губами,
Я знаю, де літає розум твій.
Говориш ти, що ти зі мною.
Я знаю: ти давно уже нічий.

Багато кажуть: я любив душею,
Але душа у паніці тремтіла
Залишитись без дотиків "коханих".
Але любов не хоче тільки тіла.


Рецензии