Дешеве к1но

Досить думати, бо ми не все сказали
Досить вірити – для неба ми ніхто
Двоє й ніч. В дешевих кінозалах.
Сміх. Портвейн. Як зАвжди – два по сто

Сотні слів, якщо порахувати
І ще більше  поглядів-думок
Біль і час навчились замовкати
Навіть Ангел – знав, але замовк.

Хтось повірить в те що ми любили
Хтось – святий, але не помогло
Час минув. І все, що залишилось –
Смак життя й дешевого кіно..


Рецензии