Нiч

Ніч балансує на обрію дроті
Мов акробат над майданом ринковим.
І відчувається навіть на дотик
Тиша, що світ огорнула довкола.

І відбиває небесний ризограф
Наші безглузді серця угорі.
І підсвідомо складаються зорі
В напророкований нам алгоритм...


Рецензии