Чому мен1 не подоба ться профес1я буд1вельник?

Коли біля будинку правосуддя
В непрасованих штанах
Ти
Роздумуючи про кризу
Якою б вона не була
Чекаеш свою нову дєтачьку
В голову
Окрім кризи
Лізе лише одне

Правосуддя

Яке нафіг правосуддя
Подумаєш ти
Яке правосуддя
Якщо пінгвіни наочах подихають
Гріючи себе наостанок
Потиранням лапок одне одному
Яке нафіг правосуддя
Коли ціна на буханку хліба
Росте
По мірі її черствіння
Яке правосуддя
Про що ти говогиш
?
Зараз лише релегійні клуби
Разом з їх папіросним існуванням
Досі намагаются
Зробити ковбасу
Напічкати
Вибачайте
У лайно сало
І більш-менш
Апетитно пожирати
Пожирати власні вподабання
Ніби гамбургер в макдональсі
А іншим
...
Дулю приправлену хмелі-сунелі
Самі зіжруть
І казатимуть
Возрадуйся народе
Возрадуйся
Син Божий йде до нас
Він хоче їсти
І буде їсти
Буде разом з нами пожирати
Підпільну ковбасу
Зі шматками сала
Народе
Записуйтесь до нас
Записуйтесь і будете спасенні
Будете жерти разом з нами
Жерти
Жерти
І ніколи не луснете
Вам потрібно лише відправити
Есемес
З кодом
На відомий вам номер
І ви спасенні

А дєтачка переб'є тебе
Заведе в будинок правосуддя
Повезе у свій кабінет на останньому
Поверсі
І ти побачеш білі стіни
Змочені радістю
Передчасної еакуляції

Срав я на таке правосуддя


Рецензии
Абсолютно никакой рифмы.
Полный бред. Причем здесь строитель?
Тренируйся дорогой. Все впереди.

Анатолий Пан   27.07.2010 14:57     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.