Ми удвох

Нашi зустрiчi - раз по раз...
Почуття - без взаємних образ.
Нашi очi -горять вогнем.
Нашi губи - не знають фонем.

Нашi звуки - всiм збуджують слух.
Нашi руки - назустрiч рух.
Наша ласка - по вiнця рiч.
Тiльки нiч - нам не треба свiч.

Ми кохаємось лиш по ночах.
Вдень - навчились не помічать
як нас тягне один до одного.
Та ти проти кохання. Жодного.

I нехай, не даруєш троянди.
Це для мене не так важливо.
Хочеш знати, що справдi варто:
Я кохаю - i я щаслива.


Рецензии