Триста разлудувани дяволчета

http://www.youtube.com/watch?v=UGBhURjq-v8&feature=related


Тази нощ отново е сбъркана –
слънце вместо луна е изгряло.
А в моето тяло са разлудувани
триста дяволчета от радост.
Сто от тях те целуват в устата,
впили са се се проклетите –
дъх да не можеш да си поемеш
и да дишаш от моите устни.
Сто, със двеста ръчички шетат
по опожареното ти тяло –
и не го гасят, ами палят
неугасими от страст пожари.
А последните сто, как мислиш,
какво правят - легло ти постилат,
на постеля от въгленчета парливи
всички триста дяволчета ще легнат.
Ще лудуват със теб до насита,
само прашинки от теб ще оставят –
Апокалипсис, скъпи, не ми се сърди!
Не аз съм виновна –
моите триста дяволчета лудуват.


Рецензии