Колосок...

Росток -колосок
На свет явился,
В солнышко свет
Колосок одет...
Стоит :
Струится - искрится
Полна зерен деснится
Дождиком -омыт...
Ветерком -обвит
Молодец -юнец
Колосок -стрелец
Божью плоть в себе
Несет по земле...
..................
Rostock-Kolosok
At the light appeared,
In sun light
Kolosok dressed ...
Worth:
Ripple - scintillating
Full grain gums
Rain-washed ...
Breeze-surrounded
Man-cub
Kolosok-Sagittarius
God in the flesh itself
Bears on the ground ...
.......................
Rostock-Kolosok
Auf das Licht erschien,
Im Sonnenlicht
Kolosok gekleidet ...
Wert:
Rundsteuersender - funkelnde
Full Korn Zahnfleisch
Regen-gewaschen ...
Breeze-umgeben
Man-Cub
Kolosok-Sch;tze
Gott im Fleisch selbst
B;ren auf dem Boden ...
.........................
Rostock-Kolosok
; la lumi;re appara;t,
Dans la lumi;re du soleil
Kolosok habill; ...
Worth:
Ripple - scintillants
Full grain gencives
Rain-lav; ...
Breeze-entour;
Man-cub
Kolosok-Sagittaire
Dieu dans la chair elle-m;me
Ours sur le terrain ...
.........................
Rostock-Kolosok
Al parecer la luz,
En la luz solar
Kolosok vestidos ...
Vale la pena:
Ripple - centelleante
Plena flor enc;as
Lavado con la lluvia ...
Breeze-rodeado
Hombre-cachorro
Kolosok-Sagitario
Dios en carne propia
Osos en el suelo ...
...................
Rostock-Kolosok
Alla luce apparve,
Nella luce del sole
Kolosok vestiti ...
Da:
Ripple - scintillante
Pieno fiore gengive
Pioggia lavato ...
Breeze-circondato
Man-CUB
Kolosok-Sagittario
Dio nella carne stessa
Orsi sulla terra ...


Рецензии