Рука в руц

Рука в руці і груди до грудей
Ми не ховаємось, ми вільні й щирі
У цій коморці ми сховались від людей
В цілому світі зараз ми єдині.

Тремтіння губ, тіла завмерли в предчутті
Яке то щастя так дивитись в очі
Округлий місяць, шорхіт, комарі
І крики насолоди серед ночі.

І от момент, якого так чекали
Банан і персик, інь та янь
Єднання чоловічого й жіночого начала,
Священний гріх і відповідь до всіх питань.

Закінчився екстаз, світанок глянув в очі,
За вікнами уже почався день,
А ми лежим, іще затримавшись у ночі
Рука в руці і груди до грудей.


Рецензии
еротично :)) особенно про персик :)

Печалинда   23.03.2009 16:37     Заявить о нарушении
*краснею*

Лэдизар   23.03.2009 16:45   Заявить о нарушении