С дъх на мащерка

Ще преодолея земното привличане,
физичните закони ще взривя,
но при теб ще пристигна обичана
и ще те обичам, въпреки тях.

По дяволите всички случайни причини.
Така стихийно в мен са се впили
думите ти: „искам те, мила”…
Кой е този, дето ще посмее
да отрече нашите срещи.
Кой ще дръзне
да навлече върху себе си
гневът на боговете.

Ще те посрещна в зелени ливади
с дъх на мащерка ще те опивам,
а ти при мен ще пристигнеш обичан
и ще ме прегърнеш с най-нежни длани.

Има ли някой,
       нещо,
           причини някакви,
                предразсъдъци,
       които да ни попречат…
Дайте ги на насам –
                взривени са!

Боговете ни обичат!
                Имаш ме!
                Имам те!

 
С дъх на мащерка съм те опила.
С обич и със стихове.


Рецензии