С едно пръстче само

Погледни ме в очите,
аз съм Твоята,
която
от съдбата
измолил си.
Във сърцето си нося
магията,
от която
ставаш Моят,
най-желаният
мъж
от мечтата ми.

Погледни ме в очите,
виж отпечатаният
миг от твоето
лунно обичане -
от онази вечер,
в която ми каза:
„Искам само
с едното си пръстче
да те докосна."


Рецензии