Месть Ериний ЯС

*
Муки сумління
Совість терзають мою –
Примхи мужчини.

У сновидіннях
На перепутті стою –
Спогади ревні.

Помсти богинь Ериній
Я не боюся.
Шкода бува своїх мрій.
Жінці молюся.

*
Муки сомнений
Совесть терзают мою –
Прихоти мужчины.

В сновидениях
На перекрёстке стою –
Воспоминания ревностные.

Мести Ериний
Я не боюсь.
Жалко бывает мечтаний.
Жене молюсь.


Рецензии