Внезапно присъствие

Толкова ми е нежно.
И топло.
Толкова ми е хубаво
с теб,
че искам
с думички най-прости
да облека
твоето
внезапно присъствие.

Толкова ми е светло.
Уютно ми е.
Така ми е ласкаво
и безвъпросно.
Че искам
за теб
да създам
най-поетичния си
шедьовър.

Приласкавам те –
нежно и чувствено.
Подарявам ти
мойта постеля,
моето утро, моите нощи.
Обричам на теб
вълшебието
на моето
внезапно присъствие.


Рецензии