Божевiльня

Божевільня
може вільна..?
може вільна є кімната?
запросіть мене, я з вами
хай минає,
хай минає ввесь той розлад
що тримає
нас прикутими до ліжка
тільки силою тяжіння
виживаю...
я - ЖИВАЯ!
мені боляче, невинна
забуваю
        свої мрії
ви бессилі, я живая.

нові крила оптом брали
у сусіднім магазині
БО-ЖЕ-ВІЛЬ-НЯ!!!
загортались почуттями,
кулаками в серце били
і згорали!
і згорали, в надкисневому повітрі
попіл - Всесвіт
                я чекаю
я чекаю, ТИ зі мною?!
в божевільню, в БО-ЖЕ-ВІЛЬ-НЮ!!!
       


Рецензии
Дуже подобалось. Автентично.

Зелёный Юрий Константинович   11.03.2010 02:55     Заявить о нарушении
Дякую, я майже почервонiла!

Екатерина Соболевская   11.03.2010 02:59   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.