Де под1лась твоя доля

Де поділась твоя доля , рідна Україно.
Чи спить, чи гуляє,чи з дороги збилась.
Додому не дійде, може заблудилась?
Безталанна ти у мене сестро,Україно.
І народ твій, безталанний гине.
Коли вже він ,ледачий. візметься за діло?
Повимітає все сміття із твоеї хати.
Коли НАРОД в Україні буде панувати?
Може тоді б Україно стала б і ти господиня.


Рецензии