Украiна

Живи Украiно, живи, процвiтай
У серце моe, я прошу, завiтай.
Немае спокою, де б я не жила,
Повiк не забуду, як вишня цвiла.

Спiвав соловейко тодi у садку,
По свiтi рoзвiяв ту пiсню дзвiнку.
I вiчна дорога, як доля лягла,
Назад повернутися вже не змогла.

Я завжди кохаю тебе, рiдний край,
Своеi любовi мене не лишай.
Хоть пiснею з неба сюди прилiтай,
Веселкою в серцi моему заграй.

Тоненькою ниткою шлях проложи
I казку дитинства менi розкажи.
Про бiлу хатину, бузок та рiку,
Про мiсячну нiч, та розлуку в сaдку.

Поки не спочину в далекiм краю,
Повiк не забуду я пiсню твою.
Прости, не додому, а в гостi iду,
Можливо на щастя, або на бiду.

Прости мене, ненько, дитину твою
Та зоряну нiч не забуду твою.
Де мiсяць спокiйно рiкою пливе,
Душа моя вiчно з тобою живе.


           г. Москва, 2.02.08.


Рецензии
Мені не треба ваши рушники...
http://www.stihi.ru/2009/02/14/3130

Олег Горбунов Ру   09.03.2009 19:00     Заявить о нарушении
«Мы дети единого солнца…»
Мы дети единого солнца,
Мы дети единой планеты.
Опять посмотрю я в оконце
Где льют свою щедрость рассветы.

Где птицы поют свою песню
И яркая зелень играет,
Где людям планеты не тесно,
Где вечно любовь управляет.
6.01.08.

Анна Баканова-Подурец   09.03.2009 19:06   Заявить о нарушении